Grafosklo

egy dizájnelem, amely feldobja a belső teret. A Grafosklo dizájnterméket a JAP FUTURE 2009-ben bocsátotta piacra. Precíz és igényes kidolgozásával, használatával, de a megjelenését tekintve is egészen egyedülálló termék. A Grafosklo edzett üveg laminált digitális nyomtatással vagy textíliával.

Precíz gyártás, prémium minőségű anyagokból

A Grafosklo előállításához modern technológiát használunk. Egy úgynevezett oldószeres nyomtató nagy pontossággal viszi fel a kiválasztott motívumot a speciális nyomtatófóliára. Nagy hangsúlyt helyezünk a nyomtatás felbontására, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el. Az így kinyomtatott fóliát laminálókemencében rálamináljuk az előkészített edzett üvegre.

A speciális EVA fólia a nyomtatófóliát stabilan összeköti az üveggel. Ez a fólia igény szerint különböző kivitelben választható: lehet víztiszta (átlátszó vagy áttetsző), fél-tejüveg (félig átlátszó és áttetsző), tejüveg (nem átlátszó, csak áttetsző), vagy nem átlátszó, fehér (egyáltalán nem átlátszó, nem áttetsző).

A folyamat végeredménye egy ún. háromrétegű szendvics kiváló tulajdonságokkal, mint pl. a színtartóság. Nem fog előfordulni, hogy néhány év alatt a Grafosklo üveg kifakul, és a választott motívum elveszíti intenzitását és telítettségét.

Magas minőség, ellenálló képesség és biztonság

A Grafosklo edzett üvegből készül, amely rendkívül szilárd és rugalmas. Tudta, hogy az edzett üveg ötször ellenállóbb az oldalsó ütésekkel szemben, mint az edzetlen üveg? Normál háztartási használatban szinte lehetetlen összetörni, de ha mégis megsérülne, az edzett üveg nem éles, „tompa szélű” darabokra esik szét, melyekkel nem vágja meg magát.

Ellenáll a magas hőmérsékletnek (mégpedig akár 200°C-ig), de gond nélkül bírja a nedves környezetet és az UV-sugárzást is. Emiatt gyakorlatilag bármilyen környezetben (fürdőszobában, medencénél, napos helyeken) elhelyezhető. Kül- és beltérbe egyaránt alkalmas.

Mint minden más termékünk, természetesen ez az üveg is átesett a legkülönbözőbb terhelési teszteken. A Grafosklo rendelkezik az állami vizsgálati laboratórium tanúsítványával a felületet érő ütés, az UV sugárzással szembeni ellenállás, a hőállóság, a nedvességállóság és az anyagkohézió vonatkozásában. Ügyelünk termékeink biztonságára, és a Grafosklo esetében ez garantált!

 

Tetszőleges minta választható

A Grafosklo lehetővé a belső tér egységes dizájnjának kialakítását. Egységes megjelenésű belső térre törekszik? Válasszon egy motívumot több felületen, így vizuálisan összefüggő teret hozhat létre. Például választhat egy motívumot a konyhai hátfalhoz, és ugyanazt a motívumot az étkezőasztal lapján is megjelenítheti. Az egyes elemek összeillenek, kellemes hatást keltve a térben.

A választott motívum csak az ügyél fantáziájától függ. A nagyfokú variálhatóság lehetőséget ad az ügyfélnek, hogy személyre szabott motívumot válasszon. Legyen az akár egy időtlen minimalista dizájn, vagy ellenkezőleg, egy nagyon menő, rikító színű megoldás. Semmi sem lehetetlen.

A Grafosklo üveghez választhat motívumot a grafosklo.cz oldalról, ahol egy hatalmas, 30 millió képet tartalmazó fotóbank áll rendelkezésre. A választék tényleg óriási! Mindenki talál kedvére valót. Minden enteriőrbe kínálunk olyan tökéletes opciót, amely kiemeli az adott ügyfél lakberendezési stílusát, ízlését és kívánságait.

Ezen kívül az ügyfél saját fotóival is készíthetünk Grafosklo üveget. Ezzel aztán abszolút korlátlan választási lehetőségek nyílnak meg! Egyetlen feltétel a fénykép megfelelő minősége, amit a JAP FUTURE illetékes alkalmazottai bírálnak el.

Továbbá textilt is lehet használni. A feltétel, hogy az anyag a magas hőmérséklettel szemben ellenálló, kevésbé strukturált és vékonyabb legyen (nem alkalmasak az elasztikus, nylon és más, kevéssé hőálló anyagok). Egyéb alkalmas atipikus anyagok lehetnek még színes fóliák, mintás papírok, természetes anyagok (pl. szárított falevelek), burkolólapokhoz akár pala, furnér vagy pl. lapos fémlemez is.

Atipikus megrendelések egyedi gyártással, igény szerint

A Grafosklo üveget közvetlenül megrendelésre, az ügyfél igényei alapján gyártjuk. Nagyon atipikus formátumokat is létre tudunk hozni, akár 1,40 x 2,80 m méretig! Ha még ennél is nagyobb méretre van igény, lehetővé tesszük a motívumok összekapcsolását a lapok között. Másrészt viszont nem félünk a miniatűr méretektől sem, például 50 x 250 mm. Az atipikus méretek mellett szabálytalan formákkal is megbirkózunk, és játszva kezeljük az aljzatok vagy kapcsolók nyílásait. 

Minden részletkérdést, beleértve a hely lemérését is, a JAP FUTURE képzett szakemberei irányítanak. Készen állnak arra, hogy megtalálják a megfelelő megoldást, tanácsot adjanak a választással kapcsolatban, és sikeresen végigvigyék a megrendelést.

Lehetséges beltéri és kültéri használat

Kiváló tulajdonságainak köszönhetően a Grafosklo széleskörűen alkalmazható. Nagyon kedvelt megoldás a Grafosklo használata konyhai hátfalként. A termék gond nélkül elviseli a háztartásban előforduló szokásos folyadékokat (pl. olaj, limonádé, kávé...), ezért nem kell tartania a konyhában történő elhelyezésétől. Nagy ellenálló képessége, hosszú élettartama és könnyű karbantartása miatt szeretni fogja. Ráadásul számos látványos megjelenés közül választhat, vagy tervezhet saját motívumot is, ami legjobban tetszik a konyhájában. A végeredmény fantasztikus lesz!

A Grafosklo másik használati lehetősége a fürdőszobai burkolat. Elege van a csempék közötti fugák tisztításából? Szeretne valami strapabírót, biztonságosat, ugyanakkor rendkívül esztétikusat? A Grafosklo kitűnő választás a legigényesebb ügyfelek számára is. Tekintettel arra, hogy a Grafosklo üveget medencevízre is bevizsgálták, uszodákban, wellnessközpontokban és hasonló helyeken is használható. Ezzel az egyedi dizájntermékkel minden látogatót lenyűgöz!

A JAP FUTURE cég az üvegfalak gyártására specializálódott, és éppen az ilyen teljes üvegfelületeken használható kitöltésként a Grafosklo. Készítünk belőle falburkolatot a nappalijába, dolgozószobájába, vagy akár kereskedelmi terekbe is. Az eredmény lenyűgözi Önt a dizájnjával. Egy kis pezsgést és luxust kölcsönöz a helyiségnek. A tér így teljesen új hangulatot nyer.

Használja ki a keret nélküli üvegfal lehetőségét Grafosklo kitöltésű toló- vagy nyílóajtóval. Unja a hagyományos ajtókat? Szeretne valami EXTRÁT? Akkor ez egy remek megoldás az Ön számára. A JAP FUTURE cég MASTER ajtóit rendkívül sokféle burkolattal el lehet látni. Ezek egyike éppen a Grafosklo. Választhat bármilyen dizájnt a kínálatunkból, vagy létrehozhat sajátot is. A különböző motívumok, színkombinációk és az eredeti szépség feldobják a belső teret és lehetőséget adnak arra, hogy száz százalékosan egyéni legyen.

A Grafosklo asztallapként is használható. Különösen népszerű irodákba, de étkezőkbe vagy tárgyalókba is. És ezzel még mindig nincs vége a kihasználás lehetőségeinek. A Grafosklo a lépcsők keret nélküli üvegkorlátját és mellvédjét, vagy a lépcső- és járólapokat is díszítheti...

Inspiráció minden belső térbe

Rendelkezésére áll profi grafikusunk, aki játszva boldogul a motívummal, és kérésére elkészíti a grafikai tervet. A szinte korlátlan lehetőségeknek köszönhetően a Grafosklo a hagyományos és a modern berendezésű terekbe egyaránt beleilleszthető. Választhat minimalista vagy akár merészebb minták közül is, amelyeket izgalmasnak talál.

A legkisebbekre is gondolunk! A mintakönyvben számos játékos gyermekmotívumot is kínálunk. Önt és gyermekeit is elvarázsolja a fürdőszobában, a medencénél, vagy akár a konyhában a tenger alatt világ motívuma. Nagyon lenyűgöző! Aranyos állatkák, figurák, macik, pillangók, kisautók vagy repülőgépek... ez mind szerepelhet a JAP FUTURE Grafosklo üvegén.

A kisebb és nagyobb hercegnők számára virágmintákat kínálunk. Kisebb vagy nagyobb méretű virágok, a romantikusaktól az elegánsabb szépségekig. Egy ilyen motívum tökéletesen illik egy finoman berendezett hálószobába, vagy üvegfalként elválaszthatja a nappalit a konyhától, a hálót a gardróbtól.

A helyiségek elválasztását nagyon ötletesen meg lehet oldani! Válassza el a hálószobától a gardróbot vagy a fürdőszobát keret nélkül üvegajtó segítségével. Erre az ajtóra választhat egy feltűnő mintájú Grafosklo kitöltést. Lehetnek különböző ornamentumok, geometrikus formák, természeti motívumok, állatok, de népszerűek a feliratok és idézetek is, amelyeket állandóan szem előtt akar tartani.

Míg a fürdőszobába tökéletesen illenek a tenger alatti motívumok vagy a napos tengerpart, a konyhába és az étkezőbe választhat különböző gyümölcsöket és zöldségeket, vagy akár egy csésze kávét. A hálószobában imádni fogja a természet szépségeinek látványát, mint a virágok, fák és egyebek. A nappaliban örökítse meg annak a helynek a fényképét, ahová szeretne egyszer eljutni, vagy a kedvence. Nagy népszerűségnek örvendenek az olyan híres városok, mint New York, London, Las Vegas és hasonlók.

Pótolhatatlan dizájn

Nem kerülte el a figyelmünket a minimalista trend. Az üveg az egyik leghálásabb anyag, amely ezt a stílust kiemeli. A helyiséget kellően tágassá és optikailag világossá teszi.  Nagyon szerényen van berendezve a helyiség? Semmi divathóbort, minimális szín és tisztán semleges tárgyak? Válasszon egy feltűnőbb elemet, amely a szoba képzeletbeli meghatározója lesz. Ez lesz az az elem, amelyre kellőképpen büszke lesz. Egészen új szintre emeli a lakás stílusát, és megadja neki a megfelelő hangulatot. Válasszon egy színt, amit szeret, és jelenítse meg lakásában a Grafosklo segítségével. Ez lehet absztrakt művészet, amelyben például az élénkpiros, a bordó, a zöld vagy a narancssárga dominál. Ezt a színt azután hangolja össze a lakás kiegészítőivel, és kápráztassa el a vendégeit!

Nem hagyhatjuk említés nélkül az üveg szépségét sem. Az üveg továbbra is az első helyen áll az anyagok választékában. Örülni fog az időtlenségének, minimalista stílusának, de a széleskörű felhasználási lehetőségeknek is. Kiváló, szinte pótolhatatlan tulajdonságaival csaknem bármilyen stílusba beleillik. Az üveg elemek vizuálisan tágasabbá teszik a helyiséget, természetes fényt hoznak a térbe, és egyúttal kiemelik eleganciáját és az általános benyomást. A Grafosklo egy ötletes elem, amely örömet fog szerezni, és a belső tér éke és büszkesége lesz.

Érdeklődik a termék iránt?

Érdeklődjön kötelezettség nélkül

Testre szabott ajánlat.
Három napon belül megtudja az árat.


Visszahívjuk