A TULAJDONOS SZAVA

„Az a filozófiánk, hogy ötletes kivitelezésű csúcsminőségű építőelemekkel lássuk el az ügyfeleket.”

PaedDr. Petr Paksi, DBA,
a JAP FUTURE vezérigazgatója

Miért JAP?

Egyedi gyártás

Képesek vagyunk az összes gyártott terméket az egyes vásárlók egyedi igényeihez igazítani.

Prémium dizájn

Elköteleztük magunkat prémium minőségű és ötletes kivitelezésű építőelemek szállítása mellett.

Cseh termék

Cseh cég vagyunk, és már 1991 óta olyan termékeket gyártunk, melyeket a világ minden tájáról származó trendek ihletnek.

Átfogó portfólió

Jelenleg vezető cseh gyártó pozíciót töltünk be, ami széles választékunknak is köszönhető.

Hogyan fejlődtünk az idő múlásával

 

 

1991 - a cég alapítása

1992 - "LUSSO" tetőtéri lépcső mennyezetbe

1995 - "VERTICALE" tetőtéri lépcső függőleges falba

1996 - beltéri és kültéri csigalépcsők

1998 - beltéri szegmenslépcsők

1999 - beltéri lépcső bővítése úgynevezett malomlépcsőkkel

2000 - szigetelt és tűzgátló tetőtéri lépcsők gyártása

2001 - Norma tokszerkezet tolóajtókhoz

2003 -tolóajtó rendszerek, vasalatok és megfogatások eltolható és betolható ajtókhoz

2008 - rozsdamentes acél korlát

2009 - Grafosklo üveg

2010 - az eredeti tetőtéri lépcsősor bővítése az ARISTO-val

2011 - Trix és Rollo tolóajtó rendszerek

2012 - üvegfalak

2013 - a tokszerkezetek sorozatának bővítése az Aktive, Emotive és Latente termékekkel

2014 - Aktive és Emotive rejtett, nyíló alumínium keretek

2015 - prémium Master és Sting ajtók alumíniumból és üvegből

2016 - prémium Master Clear ajtó

2017 - prémium Idea ajtó

2018 - Efekta burkolati rendszer

2019 - prémium Idealine és Ideanet ajtók

2020 - alumínium és acél borítások tokszerkezetekhez

.....

 

És továbbra is fejlesztünk ki új megoldásokat!

 

 

A JAP Future s.r.o. csatlakozott az "Innovációs voucherek" programhoz. Az Innovációs voucherek program célja a kommunikáció fejlesztése, valamint az üzleti és a kutatási szféra közötti ismeretek és know-how megosztása. A programot az Európai Unió társfinanszírozza.

 

A projekt tárgya rejtett alumínium ajtókeretben levő kétszárnyas fa ajtók és acél ajtókeretben levő egyszárnyas fa ajtók tűzállósági vizsgálata. A cél ezen ajtók és keretek EI 30 tűzállósági osztályának megszerzése.

Az említett szolgáltatás tűzállósági tesztek formájában a JAP Future s.r.o. cég számára nagy előnyökkel jár az új termékek piaci bevezetése formájában. A rejtett alumínium ajtókeretben lévő fa ajtók tűzállósági tesztjei új, versenyképesebb termékeket hoznak létre, amelyek alapvetően támogatják a vállalat versenyképességét és önellátását a piacon.

A tűzállósági vizsgálatokat a PAVUS a.s. akkreditált tesztlaboratóriumában, a Veselí nad Lužnicí fiókban végzik.

 

Projekt az Innovációs voucherek program keretében - IV. felhívás.

A JAP rejtett alumínium és acél ajtókeretek EI30 tűzállósági vizsgálata

(projekt nyilvántartási száma CZ.01.1.02/0.0/0.0/18_215/0018265)

 

Történetünk

 

A JAP FUTURE s.r.o. társaság teljes egészében cseh gyártócég és 1991 decemberében alakult a Přerov melletti Kokoryban. Az eredetileg kis regionális vállalatból fokozatosan az építőelemek és az egyedi beltéri megoldások vezető cseh gyártója lettünk.

Az első termék, amelyre szakosodtunk, a LUSSO lehúzható tetőtéri lépcső volt. Főleg külföldre exportáltuk őket. Három évvel később a függőleges falhoz vezető tetőtéri lépcsők csatlakoztak hozzájuk.

1996-ban úgy határoztunk, hogy kibővítjük a gyártást egyedi beltéri és kültéri csigalépcsőkkel. Az ügyfelek érdeklődése nagy volt, és a piaci igények miatt beltéri szegmenslépcsők és egy évvel később a szintén népszerű malomlépcsők is megjelentek a kínálatban.

A tetőtéri lépcsők választékát 2000-ben bővítettük a hőszigetelt (LUSSO ZP) és tűzgátló (LUSSO PP) változattal.  Gyártásunk összes tetőtéri lépcsőjét modern kialakítás jellemzi, ugyanakkor kiválóan kezelhetők. 3 típusban kínáljuk őket - Aristo, Kombo és Lusso padlásfeljáró lépcsők. Valamennyi padlásfeljáró lépcső tűzállóságát igazolták a Cseh Köztársaságban és Németországban működő tesztlaboratóriumokban.

Egy évvel később újdonsággal jelentünk meg a piacon - a Norma tokborításos tokszerkezetekkel tolóajtókhoz. Később a Norma tokszerkezetet többféle változatban - Norma Standard, Norma Komfort, Norma Parallel és Norma Unibox - kezdték gyártani. Minden tokszerkezetet két változatban szállítunk – tégla válaszfalakba vagy gipszkartonba, két- és egyszárnyas kivitelben egyaránt. A gyártósorunkról származó tokszerkezeteket a hatékonyság és az esztétika kombinációja jellemzi.

2003-ban tolóajtó rendszerek is bekerültek a portfóliónkba. Ha az ügyfél nem tudja használni a falba csúsztatást, akkor a fal mentén elhelyezett tolóajtó rendszerek formájában kínálunk megoldásokat. Ezeket több sorozatban is kínáljuk.  Néhány évvel később rozsdamentes acél korlátokkal bővítettük portfóliónkat, melyeket méretre szabunk, vagy komponensek alapján értékesítjük az ügyfelek számára.

A Grafosklo üveg dizájntermék 2009-ben jelent meg. A Grafosklo edzett üveg laminált digitális nyomtatással vagy textíliával. Ez lehetővé a belső tér egységes dizájnjának kialakítását. Tehát lehetséges egy motívumot használni, például konyhai munkalapként vagy ajtószárnyként. Használhatja dizájnos üvegfal kialakításához vagy falburkolatként is. A választott motívum csak a vásárlók fantáziájától függ. A Grafosklo üveget méretre készítjük.

Az üvegfalakat 2012 óta gyártjuk, és tíz termékcsaládban kínáljuk az ügyfeleknek, amelyek ötvözik az üvegtáblák, ajtók és felülvilágítók különböző elrendezését. Egy évvel később kibővítettük a tokszerkezetek kínálatát, és a Norma típus mellé bekerültek a Latente, Emotive és Aktive variánsok. 2014-ben újdonságként mutattuk be a Latente, Emotive és Aktive rejtett ajtókereteket.

Nem mindennapi beltéri kiegészítők, amelyek megfelelnek az elvárásoknak, a prémium ajtók, melyeket 2015 óta gyártjuk, folyamatosan fejlesztjük és új változatokat mutatunk be. A prémium ajtók közé tartozik a Master, Sting és Idea. Minden JAP prémium ajtó diszkréten beolvadhat a környezetbe, vagy épp ellenkezőleg, domináns eleme lehet a térnek.

A modern többcélú Efekta burkolati rendszert 2018-óta kínáljuk ügyfeleinknek. Ez az újdonság a háztartásokban, irodákban és üzletekben is alkalmazható. Sokoldalúságának és a multifunkcionális kiegészítők, például a fiókok, polcok, akasztók stb. széles választékának köszönhetően kielégíti azokat az ügyfeleket, akik hatékony megoldást keresnek, ugyanakkor kedvelik a fényűző anyagokat és kivitelezéseket.

Egy évvel ezelőtt két testvérrel bővítettük a prémium minőségű Idea ajtók sorát. Idealine és Ideanet. Az Idealine modellt az üveg vizuális felosztása jellemzi finom függőleges és vízszintes alumínium profilokkal, különböző elrendezésben. Az Ideanet modell keretét két üveg közé laminált arany vagy ezüst fémháló egészíti ki. Az ajtó így nagyon hatásos dekorációs és funkcionális elemet kap.

Ebben az évben a Norma, Latente és Profikit tokszerkezetekk alumínium és acél burkolatok gyártására összpontosítottunk. A tokborítás megfelel nagy igénybevételnek kitett és kereskedelmi terekbe is. A Dynamik alumínium ajtókeret olyan vállalatok számára alkalmas, ahol hideg, modern alumíniumot kell használni, valamint használják wellnessekben, medencékben és mindenhol, ahol szükséges, hogy a burkolat ne szívja fel a nedvességet. A Metalo acél burkolat megfelel olyan helyekre, ahol körülötte nyíló acél keretek lvannak, főleg funkcionális terekbe, például kórházakba vagy gyártócsarnokokba. A Metalo felhasználható bármilyen sorozatgyártású tokszerkezethez.

Nem szabad megfeledkeznünk két modern, formatervezett bemutatótermünkről, szakmailag képzett személyzettel Přerovban és Prágában. Mindkét bemutatótermünk egyedisége elsősorban az egyes termékek bemutatásának módjában rejlik, amelyek valós belső terekben vannak kialakítva. Minden a lakberendezés időtlen világtrendjei szerint van megoldva.

Műszaki osztályunk folyamatosan új termékeket fejleszt és tökéletesíti a már meglévőket. Ebben az időben több újdonságra készítettek javaslatot, és néhányuk már tesztelési szakaszban van. Örülünk, hogy rövidesen bemutathathatjuk őket.

A dizájn, a minőség, a magas funkcionalitás és a megbízhatóság alapvető elemek, amelyek jellemzik termékeinket. Ezen tulajdonságok szinergiájának eredménye praktikus termékek és egyúttal nem mindennapi beltéri kiegészítők. Mindez az innovatív tervezésnek, a gondos kivitelezésnek és az ötletes technikai megoldásoknak köszönhető.