Rejtett ajtókeretek

Aktive PP 40/00

Az Aktive 40/00 termékcsalád tűzgátló rejtett ajtókeretei úgy vannak kialakítva, hogy a falc nélküli ajtót a látható oldalról maga felé nyissa

Aktive PP 40/00

Az Aktive PP 40/00 rejtett ajtókeret biztonsági és egyben tűzvédelmi ajtókeret is. Ez a modell megfelel az RC2 biztonsági szabványnak és az EI30 tűzvédelmi szabványnak. Ez a rejtett ajtókeret csak a 40 mm vastag SAPELI tűzvédelmi ajtókhoz készült, és csak a SAPELI értékesítési hálózatában lehet megrendelni.

Klasszikus, falc nélküli nyitás maga felé. Az Aktive PP rejtett ajtókeret megfelel a biztonsági és tűzvédelmi előírásoknak mind falazott válaszfalakban, mind gipszkarton falakban. Az ajtókeret 2 pánttal (2 100 mm-es ajtómagasságig) és egy ellenlemezzel van ellátva, melyek az ajtózárral kombinálva lehetővé teszik az ajtószárny reteszelését. Nagyobb súlyú ajtókhoz szükség szerint hozzá kell adni a szükséges számú pántot. A PP szabványnak megfelelő pánt a TECTUS 340. Az ajtókeret lágy PVC tömítéssel van ellátva a zajmentes bezárás érdekében.

Az Aktive PP rejtett ajtókeret építési nyílása nagyobb, mint a klasszikus ajtókeret építési nyílása. Ezek az ajtókeretek nem elérhetők szemöldökfal nélkül vagy ferde tetőteres kivitelben. Az ajtókereteket 3 700 mm magasságig kínáljuk. Atipikus méreteket is gyártunk, mind szélességben, mind magasságban. Az ajtókeretek eloxált alumíniumból készülnek, felár ellenében a RAL K7, NCS, CREATIVE METALLIC színskálák szerint festhetők. Az Aktive PP 40/00 rejtett ajtókeretek garanciája 5 év.

Műszaki információk

Normál átjáró szélességa Sapeli cég ajtószárnyai szokásos méretei szerint
Normál átjáró magassága Sapeli cég ajtószárnyai szokásos méretei szerint
Egyedi átjáró magasság1 975 - 2 200 mm (5 mm-enként)
A befejezett válaszfal minimális vastagsága125 mm

Utasítások, tanúsítványok, reklamáció

Anyagok

  • eloxált alumínium

Milyen ajtót használjunk az ajtókeretbe

  • csak fából készültet a Sapeli cégtól

Hasonló termékek