Rejtett ajtókeretek

Aktive PP 40/00

Az Aktive 40/00 termékcsalád tűzgátló rejtett ajtókeretei úgy vannak kialakítva, hogy a falc nélküli ajtót a látható oldalról maga felé nyissa

Aktive PP 40/00

Az Aktive PP 40/00 rejtett ajtókeret biztonsági és egyben tűzvédelmi ajtókeret is. Ez a modell megfelel az RC2 biztonsági szabványnak és az EI30 tűzvédelmi szabványnak. Ez a rejtett ajtókeret csak a 40 mm vastag SAPELI tűzvédelmi ajtókhoz készült, és csak a SAPELI értékesítési hálózatában lehet megrendelni.

Klasszikus, falc nélküli nyitás maga felé. Az Aktive PP rejtett ajtókeret megfelel a biztonsági és tűzvédelmi előírásoknak mind falazott válaszfalakban, mind gipszkarton falakban. Az ajtókeret 2 pánttal (2 100 mm-es ajtómagasságig) és egy ellenlemezzel van ellátva, melyek az ajtózárral kombinálva lehetővé teszik az ajtószárny reteszelését. Nagyobb súlyú ajtókhoz szükség szerint hozzá kell adni a szükséges számú pántot. A PP szabványnak megfelelő pánt a TECTUS 340. Az ajtókeret lágy PVC tömítéssel van ellátva a zajmentes bezárás érdekében.

A JAP rejtett ajtókereteket a legtöbb gyártó 40 mm vastagságú szabványos ajtóihoz ajánljuk, mind falc nélküli, mind reverz változatban.

Az Aktive PP rejtett ajtókeret építési nyílása nagyobb, mint a klasszikus ajtókeret építési nyílása. Ezek az ajtókeretek nem elérhetők szemöldökfal nélkül vagy ferde tetőteres kivitelben. Az ajtókereteket 3 700 mm magasságig kínáljuk. Atipikus méreteket is gyártunk, mind szélességben, mind magasságban. Az ajtókeretek eloxált alumíniumból készülnek, felár ellenében a RAL K7, NCS, CREATIVE METALLIC színskálák szerint festhetők. Az Aktive PP 40/00 rejtett ajtókeretek garanciája 5 év.

Érdeklődik a termék iránt?

Érdeklődjön kötelezettség nélkül

Testre szabott ajánlat.
Három napon belül megtudja az árat.


Visszahívjuk

Műszaki információk

Normál átjáró szélességa Sapeli cég ajtószárnyai szokásos méretei szerint
Normál átjáró magassága Sapeli cég ajtószárnyai szokásos méretei szerint
Egyedi átjáró magasság1 975 - 2 200 mm (5 mm-enként)
A befejezett válaszfal minimális vastagsága125 mm

Anyagok

  • eloxált alumínium

Milyen ajtót használjunk az ajtókeretbe

  • csak fából készültet a Sapeli cégtól

Hasonló termékek