Tűzgátló lehúzható padlásfeljáró lépcsők

A JAP FUTURE cég kínálatában többféle tűzgátló padlásfeljáró lépcső szerepel. Sikerült kombinálnunk az esztétikai oldalt a tisztán gyakorlati oldallal. Így stílusos, ugyanakkor minőségi, ellenálló és biztonságos beltéri megoldásokat kínálunk a padlástérbe való feljutásra.

3-féle típusból választhat egyéni igényeinek és térbeli lehetőségeinek megfelelően.

A mennyezetbe építhető, fémlemezes szendvicsfedéllel ellátott Lusso PP tűzgátló tetőtéri lépcső dizájnja igazán jól sikerült. A fedél belsejében hőszigetelés és beépített tűzgátló betét található. Kezelése nagyon könnyű, bárki gond nélkül boldogul vele. A fedélnyitó rendszer ráadásul fékezőszerkezettel van felszerelve a hirtelen nyitás ellen.

Mint a JAP FUTURE minden terméke, ez a lépcső is átesett az ellenálló képességet és a biztonságot vizsgáló terhelési teszteken. Ezek tűzállósági, mechanikai terhelési és hőátadási vizsgálatok voltak. A Lusso tetőtéri lépcső tűzállóságát a Centrum stavebního inženýrství, a.s. Zlín tanúsítja. Mindezeken felül a lépcső akár 150 kg teherbírással büszkélkedik!

A kínálatunkban szereplő másik típus a mennyezetbe épített, fémlemezes szendvicsfedéllel ellátott Aristo PP tűzgátló padlásfeljáró lépcső. Ez a típus megfelel az alacsony energiafelhasználású és passzív házak szigorú követelményeinek is.

Az Aristo PP padláslépcsőt kifejezetten úgy tervezték, hogy megfeleljen a tűzvédelmi biztonsági követelményeknek. A fedél belsejében hőszigetelés és tűzgátló betét található. Ezenkívül a fedél és a keret csatlakozása tűzgátló habszalaggal van tömítve. Ez egy olyan szalag, amely hő hatására habosítja az anyagot, és így hatékonyan megakadályozza a tűz és a füst terjedését a hézagokon és üregeken keresztül. A tűzállóságot a vizsgálóintézetben gipszkarton mennyezetben ellenőrizték. A vizsgálatok 45 percen keresztül teljes égésgátlást igazoltak. 

A keretszerkezetre egy minimalista megjelenésű összecsukható létra van rögzítve. Az alsó fedél fehér színű és védőfóliával van bevonva, a felső fedél fa részei speciális kezelést kaptak, a felhasznált rétegelt lemez pedig vízálló. Az eredmény egy hosszú élettartamú és hibátlanul működő minőségi termék. Mindkét fedél egy karos mechanizmussal van ellátva a szinkron nyitáshoz. A felső fedél tehát az alsó fedél kinyitásakor automatikusan nyílik. Így a kezelése valóban könnyű, nincs szükség nagyobb erőkifejtésre. A törékenyebb nők és a gyerekek is megbirkóznak vele.

A JAP FUTURE másik tűzgátló padlásfeljáró lépcsője, a Kombo PP is megfelel az alacsony energiafelhasználású és passzív házak szigorú követelményeinek. A fedélben hőszigetelés és tűzgátló betét van, a fedél és a keret közti hézag pedig tűzgátló habszalaggal van tömítve. A lépcső teljes terét felülről hőszigetelt fedél zárja le. A fenti modelltől ez a lépcső a létra típusában különbözik. A keretszerkezetre egy harmonikalétra van rögzítve. Ennek a lépcsőnek a kezelése is rendkívül könnyű és problémamentes.

Ne érje be kevéssel, törekedjen a minőségre. Termékeinket magas minőség, hosszú élettartam és időtálló dizájn jellemzi. A JAP FUTURE lépcsői a maximális biztonság érdekében megfelelnek a tűz- és hőállósági követelményeknek is. A lépcsők teljes fém szerkezete kész ellenállni a magas terhelésnek és a negatív hatásoknak is.

Érdeklődik a termék iránt?

Érdeklődjön kötelezettség nélkül

Testre szabott ajánlat.
Három napon belül megtudja az árat.


Visszahívjuk