Tolóajtó

Elegáns megoldás kis terekbe

Sikerült ötvöznünk a praktikumot a stílusos megjelenéssel. Célszerűség, prémium minőség, precíz kidolgozás és időtálló dizájn – ezek a JAP cég műhelyéből származó tolóajtók alapvető jellemzői. Melyek a fő előnyeik? Milyen szerkezetű tolóajtót válasszunk? És milyen dizájnos ajtókat kínál a JAP? Ezekre a kérdésekre válaszolunk.

Tolóajtó – elegáns megoldás kis terekbe

Sikerült ötvöznünk a praktikumot a stílusos megjelenéssel. Célszerűség, prémium minőség, precíz kidolgozás és időtálló dizájn – ezek a JAP cég műhelyéből származó tolóajtók alapvető jellemzői. Melyek a fő előnyeik? Milyen szerkezetű tolóajtót válasszunk? És milyen dizájnos ajtókat kínál a JAP? Ezekre a kérdésekre válaszolunk.

Miért a JAP tolóajtó?

1. Helytakarékosság

A tolóajtó ideális megoldás ott, ahol takarékoskodni kell a hellyel, és nem akarjuk, hogy az ajtó belógjon a térbe. Ügyfeleink elsősorban a kis alapterületű lakásokban kedvelik, ahol minden négyzetcentiméter számít. Gyakran tesznek tolóajtót a fürdőszobába, kamrába, gardróbba, WC-be, de használják a nappali és a konyha elválasztására is. Napközben az ajtó nyitva maradhat, tágas teret hozva létre a két helyiség összekapcsolásával. Szükség esetén behúzza, és egy csapásra két különálló szobát kap.

2. Korlátlan felhasználási lehetőségek

De ezzel még nem értünk a lehetőségek végére, igényes kialakításuknak köszönhetően a tolóajtók szinte bármilyen helyiségek elválasztására alkalmasak. Magán és kereskedelmi terekbe alkalmas tolóajtókat egyaránt forgalmazunk. Ha például kisebb irodákat szeretne leválasztani és így privát tereket kialakítani az alkalmazottak hatékonyabb munkája érdekében, ugyanakkor viszont néha nyitva kell hagyni azokat a tereket (az alkalmazottak együttműködéséért), a tolóajtó az ideális megoldás. Már nagy tapasztalattal rendelkezünk az irodahelyiségek átfogó belsőépítészeti koncepcióinak kialakításában. Minden olyan új, speciális megrendelésre, amely atipikus térbe vagy atipikus méretekre vonatkozik, kihívásként tekintünk, amit szívesen és lelkesen elfogadunk. 

3. Garantált előnyök

A tolóajtóknak tagadhatatlan előnyei vannak, amelyek miatt beléjük lehet szeretni. Az első ilyen természetesen a helytakarékosság. Ezenkívül tolóajtóinkhoz ütközéscsillapító lehetőségét is kínáljuk, azaz nincs többé ajtócsapkodás! Felébrednek a gyerekek, amikor becsukja az ajtót? Élete párja csapkodja az ajtót veszekedéskor? Bosszankodik, ha a huzat váratlanul becsapja az ajtót, és ijedtében felugrik? Az ütközéscsillapító megoldja ezeket a kellemetlenségeket. További előny az akadálymentes bejutás a helyiségbe.

4. Magas minőség

Elköteleztük magunkat, hogy csúcsminőségű termékeket forgalmazunk, amelyek hosszú évekig hibátlanul fognak működni. Ezért kizárólag hosszú élettartamot garantáló, prémium minőségű anyagokat használunk. Termékeinket a legkülönbözőbb vizsgálatoknak vetjük alá. Így például a JAP tolóajtó rendszereinek problémamentes működését is teszteltük. A vizsgálatok akár 200 000 eltolást számolnak, ami körülbelül 27 évi használatnak felel meg.

5. A világ minden tájáról származó trendek által ihletett stílusos dizájn

Termékeinket folyamatosan tökéletesítjük és újítjuk, hogy megfeleljenek a modern társadalom követelményeinek. Követjük az aktuális lakberendezési trendeket, és ezek alapján bővítjük és modernizáljuk termékkínálatunkat. Időtálló, minimalista megjelenésű termékekre törekszünk, amelyek soha nem mennek ki a divatból.

6. Stabil hátterű cég

1991 óta vagyunk jelen a piacon, és ez idő alatt a cseh piac vezető szereplőjévé váltunk az egyedi belsőépítészeti megoldások terén. Stabil háttérrel rendelkező cég vagyunk. Csapatunkat hozzáértő szakemberek alkotják, akiknek egyetlen célja van – ügyfeleink maximális elégedettsége.

 

Precíz kidolgozású és csúcsminőségű tolóajtó rendszerek

Hogy melyik típust választja, az csakis Öntől, az Ön preferenciáitól és lehetőségeitől függ. A tolóajtó rendszer rögzíthető a mennyezetbe vagy más alkalmas tartószerkezetbe, mint a fal vagy gerendák. Az ajtó egy léc mentén záródik, ami a karnis része. Az ajtó így tökéletesen illeszkedik a falhoz, és egységes megjelenésű belső teret hoz létre. Nincsenek zavaró elemek és kiemelkedések, amelyek megbontanák a minimalista stílus letisztult dizájnját. Minden tolóajtó rendszerünk minőségi anyagokból készül, amelyek nemcsak évekig hűségesen fogják szolgálni, de a divatból sem mennek ki soha.

Tolóajtó rendszerünk megrendelésekor nem kell előre tudnia, hogy milyen ajtót szeretne. Később is meggondolhatja magát. Csomagjaink tartalmazzák az üveg- és a faajtóhoz való alkatrészeket is. Válasszon ízlése és lakásának stílusa szerint! Azt is megválaszthatja, hogy egyszárnyas vagy kétszárnyas tolóajtót szeretne, valamint hogy a kétszárnyas ajtót egy irányba vagy kétfelé szeretné csúsztatni.

Atipikus méretű tolóajtó rendszereket is szállítunk egyéni igények szerint, figyelembe véve az üveg lehetőségeit. Írjon nekünk és megegyezünk! Kötelezettség nélkül kiszámoljuk a megrendelés árát. Az atipikus helyek sem jelentenek számunkra akadályt. Mindig a lehető leghatékonyabb megoldásra törekszünk.

  • Termékkínálatunkban 5-féle tolóajtó rendszer található. Ezek közül az első a Trix Heavy, amely egy nagy teherbírású rendszer, akár 100 kg súlyú ajtószárnyat is elbír. Ez a robusztus szerkezet arra törekszik, hogy a JAP legjobb modelljévé váljon.
  • A Trix Trendy modell felszerelhető a falra a tiszta beépítési nyílás fölé, valamint a tokborítás fölé is. Egyedi abban, hogy alkalmas a nyílóajtó után megőrzött eredeti tokborítás fölé történő felszerelésre
  • Rendkívüli minimalizmus és letisztult dizájn jellemzi a Trix Zero modellt. Használható egyszárnyas és kétszárnyas ajtóhoz is, akár fa, akár keret nélküli üveg változatban.
  • A Rollo egy teljes egészében rozsdamentes acélból készült rendszer. Ez egyúttal az elülső takaró nélküli tolóajtó rendszer egyetlen változata. Megjelenése megfelel az egyszerű szépség, a letisztult vonalak és az időtlen minimalista dizájn legújabb trendjeinek.

A Premium rendszer az első olyan termék a cseh-szlovák piacon, amely lehetővé teszi nagyméretű ajtók tolóajtóként való használatát rejtett sínnel (a teherbírása 160 kg). Ideális olyan helyiségekbe, ahol az alacsony gipszkarton mennyezet nem teszi lehetővé más tolóajtó rendszer rögzítését.

Modern és praktikus tokszerkezetek az ajtó becsúsztatására

A tolóajtó-szerkezetek másik megoldása ún. tokszerkezet kialakítása. Ebbe a tokba lehet azután az ajtót elegánsan becsúsztatni. Ez a hatékony rendszer az ajtó válaszfalba tolására elsősorban a praktikussága és helytakarékossága miatt keresett. Több változatban is kínáljuk, egyszárnyas és kétszárnyas ajtókhoz egyaránt..

Kis alapterületű lakásokban és lakásfelújításkor nagyon népszerű megoldás a Norma Standard tokszerkezet. Egyszárnyas ajtók betolására készült, melyek lehetnek fából vagy üvegből is. Szerkezetének köszönhetően szinte bármilyen térbe alkalmas. Nagyon csendes csúszó mechanizmussal és állítható első és hátsó ütközővel van felszerelve. Az egész tokszerkezet kiváló minőségű horganyzott lemezből készül, amely garantálja a magas minőséget és a hosszú élettartamot. Kétszárnyas ajtókhoz a Norma Komfort, Norma Unibox vagy Norma Parallel típust ajánljuk.

A tokszerkezetek másik típusa a dizájnos Aktive modell. Alkalmas egyszárnyas és kétszárnyas ajtókhoz is. Ez egy teljesen tokborítás nélküli ajtótok-megoldás. Az európai trendekben háttérbe szorulnak a hagyományos fa tokborítások, és egyre nagyobb az igény a tokborítás néllküli átjárók iránt. A JAP követi a legújabb trendeket és reagál a piaci igényekre, ezért hozta létre ezt a tokszerkezet-típust. Elsősorban a minimalizmus, az egyszerű vonalak és a letisztult enteriőr kedvelői fogják értékelni.

A Profikit egy összerakható tokszerkezet klasszikus tokborításhoz. Legfőbb előnye, hogy tároláskor és szállításkor akár 6x kevesebb helyet igényel, mint egy hagyományos tokszerkezet. Maga az összeállítás pedig mindennemű csavarozás és fúrás nélkül történik. Ezért ideális például nehezebben hozzáférhető, kisméretű terek felújításához, ahol a hagyományos tok szállítása problémát jelentene. Tipikus példa a szűk folyosójú panelházak. A Profikit Standard változat megegyezik a már említett Norma Standard tokkal. Különbség csak a könnyített konstrukcióban van. A Profikit Komfort változat is azonos a Norma Komfort-tal, kétszárnyas ajtókhoz való. Ez két tokszerkezet által alkotott összeállítás, melyeket vezetősín köt össze egymással (az ajtók egymással szemben csúsznak). Az ajtószárnyak szinkronban is mozgathatók, ekkor mindkét szárny egyszerre zárható vagy nyitható.

Az Emotive tokszerkezet lehetővé teszi a klasszikus tokborítás felváltását egy 17 mm szélességű dizájnos alumínium kerettel. Ezáltal nem csak egy dekoratív elem jelenik meg a helyiségben, hanem egy praktikus komponens ajtószélvédő funkcióval. Kínálatunkban található egyszárnyas (Standard típus) és kétszárnyas (Komfort típus) tolóajtókhoz való tokborítás nélküli tokszerkezet is.

Termékkínálatunk következő típusa a Latente tokszerkezet. A tok használható egyszárnyas (Standard típus) és kétszárnyas (Komfort típus) tolóajtókhoz is, ahol a hagyományos fa ajtókeret egy síkban van a fallal. Bármilyen típusú válaszfalba használható, mégpedig tégla, gipszkarton és egyéb száraz építési rendszerekbe. Ez a tokszerkezet-típus ráadásul atipikus méretekben is készíthető, 1980 mm-től akár 2700 mm-ig.

Ügyfeleinknek széles termékskálát kínálunk, szinte korlátlan dizájnlehetőségekkel. Az Aktive, Emotive és Latente tokszerkezetek nyílóajtókhoz való változata is rendelkeznek. Így gond nélkül összehangolhatja az egy helyiségben levő nyíló- és tolóajtókat. A minőség fontos számunkra, ezért kizárólag prémium minőségű anyagokat használunk, és az eredményt gondosan teszteljük. A JAP tokok minőségét a tízéves garancia is alátámasztja. Gyártói hátterünk lehetővé tesz bármilyen testre szabott, atipikus módosítást.

Formatervezett ajtók széles választékát kínáljuk

 

Valamennyi JAP ajtó készülhet nyíló- és tolóajtó változatban is. Ezért a választék óriási.

Ajtóink a szinte korlátlan dizájnlehetőségek miatt nagyon népszerűek. A felület burkolata igazán változatos lehet. Az ajtón lehet üveg (festett üveg bármilyen RAL színben, festett üveg homokfúvással vagy Grafosklo), MDF-lap, furnér, vagy ezen anyagok kombinációja, amelyek vízszintesen és függőlegesen is tetszőlegesen kombinálhatók.

Különösen kisebb helyekre ajánljuk az üvegajtót, amely vizuálisan tágasabbá teszi a helyiséget. Az üvegajtók első pillantásra elegánsak és minimalista megjelenésűek. Ezeknek a követelményeknek megfelel a Sting ajtó nagyon erős, eloxált alumínium profilból készült kerettel, amely üveggel van kitöltve. Itt is választhat számos kitöltés közül. Az üveg lehet víztiszta, homokfúvott, gravírozott, savmart (satinato) tejüveg, színezett planibel, vagy Grafosklo üveget is használhat. A Premium tolóajtó rendszerrel kombinálva a mennyezetig érő ajtószett is kialakítható.

Termékkínálatunk további minimalista darabjai az Idea ajtó változatai. Az Idea az Idea sorozat alapmodellje, amelyet az Idealine és az Ideanet ajtók követnek. Az Idea ajtó eloxált alumíniumból készült finom keret és edzett üveg kombinációja, amely a modern és a hagyományosan berendezett belső terek hangulatát egyaránt fokozza. Az Idea tolóajtó változata teljes mértékben kompatibilis a JAP tolóajtó rendszerekkel. Használható a Premium rendszer, a Trix tolóajtó rendszerek és a JAP tokszerkezetek is.

Ha azonban szeretné megőrizni a helyiség szellősségét, ugyanakkor valami extrára is vágyik, válassza az Idealine tolóajtót. Ezt a modellt az üveg vizuális felosztása jellemzi finom függőleges vagy vízszintes alumínium profilokkal, különböző elrendezésben. A tagolás 6-féle változatban választható. Az ügyfél igényei és a gyártási lehetőségek szerint atipikusan módosítható. Ennek az ajtónak a kitöltéséhez is választhat a különböző típusú üvegek közül (víztiszta üveg, planibel színezett üveg, homokfúvott motívummal ellátott üveg vagy savmart (satinato) tejüveg), így a dizájnlehetőségek gyakorlatilag korlátlanok. Az eredmény egyedi megjelenés, amely alkalmas olyan helyiségekbe, ahol részlegesen intim környezetre van szükség, pl. fürdőszoba vagy gardrób elválasztására a hálószobától, átlátszatlan üveg felhasználásával.

További lehetőség, ha nem szeretne víztiszta üvegajtót, az Ideanet ajtó. Bár minimalista szépség jellemzi, a két üveg közé laminált arany vagy ezüst fémháló is kiegészíti. Ezt az eredeti és újszerű üveg ajtópanel-kialakítást imádni fogja! A belső fémhálónak köszönhetően az üveg visszaveri a fényt, így 3D holografikus hatást kelt. Gyakorlatilag bárhol használható, tökéletesen alkalmas a fürdőszoba vagy a gardrób elválasztására a hálószobától, vagy a nappali vagy az étkező elválasztására a konyhától.

Érdeklődik a termék iránt?

Érdeklődjön kötelezettség nélkül

Testre szabott ajánlat.
Három napon belül megtudja az árat.


Visszahívjuk