Álmennyezetbe süllyesztett tolóajtó rendszer

Premium

Padlótól a mennyezetig érő tolóajtókat szeretne? A Premium tolóajtó rendszer lehetővé teszi ezt. Az egy, vagy két sínnel ellátott tolóajtó síneket az álmennyezet rendszerekhez tervezték.

A termékről

A Premium egy- vagy két sínnel ellátott alumínium tolóajtó rendszer, mely kompatibilis az általunk gyártott prémium ajtószárnnyal: Sting, Idea, Idealine, Ideanet, Master, valamint fa ajtószárnyakkal is alkalmazható. A tolóajtók felső vázába megfogatásokat szükséges marni, melyek a görgőkocsikhoz csatlakoznak. Az ajtó a padlón elhelyezett tüske vezeti meg. A JAP FUTURE minden  Premium rendszerben szerelt szárnya ütközéscsillapítóval rendelkezik.

A Premium rendszer egy teherhordó adapter profilból és egy alumínium sínből áll, melynek terhelhetősége legfeljebb 160 kg. A Premium tolóajtó sín maximum hossza 6 m. A sín magassága 47 milliméter, ez a méret az álmennyezet minimális alsó síkja a födémtől. A Premium tolóajtó felületkezelhető RAL K7, CREATVE METALIC, vagy NCS színskála szerint. Alapváltozatban eloxált alumínium.

Számos kiosztásban kombinálható a Premium tolóajtó rendszer, katalógusainkban tájékozódhat a lehetséges opciókról. A leggyakrabban rendelt változatok:

 • fix válaszfal és eltolható szárny
 • két eltolható szárny
 • oldalsó fix válaszfal és két eltolható szárny
 • középső fix válaszfal és két eltolható szárny
 • két oldalsó fix válaszfal és közöttük két eltolható szárny

Az ajtószárnyak zárt állapotban átfedik egymást.
A tolóajtó sínrendszer masszív alumínium profilból készül, mely közvetlenül a födémhez, vagy áthidalóhoz rögzül. Többféleképpen is rögzíthető, a leggyakoribb módja a menetes szárakkal való csatlakozás, melynek köszönhetően, akár 1 méteres távolság tartható a födém és a sín között.

Fix válaszfal opciók:

 • a fix szárny a tolóajtó rendszer része, rögzítése a sínben fékezett kocsikkal lehetséges, szükség esetén a fékezést meg lehet szüntetni.
 • állandó fix szárnnyal rögzíthető a padló és mennyezet között „U” profilok segítségével. Ebben az esetben nincs lehetőség a szárny feloldására és eltolására.

 • A fix válaszfalak (ha a rendszer része) és az eltolható szárnyak is görgő kocsikkal vannak rögzítve a sínhez, alul pedig vezetőtüskét használunk a fix és a toló ajtószárnynál is, így a fix ajtószárny (ha a rendszer része) azonos magasságban lesz a tolóajtó szárnnyal.

A Premium tolóajtó rendszert az ügyfelek egyedi igényei szerint tervezzük és valósítjuk meg.

Érdeklődik a termék iránt?

Érdeklődjön kötelezettség nélkül

Testre szabott ajánlat.
Három napon belül megtudja az árat.


Visszahívjuk

Műszaki információk

Egy ajtószárny maximális súlya120 kg
Rögzítésmennyezetbe

Anyagok

 • a tolóajtó rendszer felületi kezelése alapkivitelben eloxált
 • az ügyfél kérésére a RAL K7 (kivéve a metál és fényvisszaverő árnyalatokat), NCS, CREATIVE METALLIC színskálák szerint lakkozunk

Vasalatok

 • a tolóajtó kocsi tartalmazza csúszó kocsikat és a szárnyak számától függően az ütközéscsillapítókat 

Hasonló termékek