Ing. Katerina Kersey - belsőépítész

„Egy 67 m2-es, 3 szoba + konyhasarok lakás esetében elsősorban a térproblémát kellett megoldanunk - a szűk folyosó vizuális meghosszabbítását, valamint egy kényelmesebb ergonómiai mobilitást az adott belső térben. Ezért döntöttünk mindenhol rejtett kerettel ellátott tolóajtók mellett, amelyek helyet takarítanak meg, és összességében nagyon minimalista, letisztult megjelenést biztosítanak. Az ajtókat úgy alakítottuk, hogy beolvadjanak a falba - tehát tiszta fehérre vannak festve. A fürdőszobában betont imitáló epoxi réteggel vontuk be őket, amivel ismét sikerült elérni a térrel való teljes összeolvadást. A nappaliban lévő üvegezett ajtó nemcsak látványos luxuselem, hanem hangfüggönyként is szolgál a hálószobák és a nyilvános tér között.
Nem mondhatni, hogy bármi riasztott volna, bár játszott bizonyos szerepet az ár, valamint egyes utalások a gyártás hibaarányára - kommunikációs zaj. 
ó kapcsolatot kaptam az értékesítőhöz és technikushoz, akivel szemtől-szembe leültünk, és a maximális segítőkészségnek és a Latente ajtókeretek nagyon gyors és hibátlan gyártásának köszönhetően a CRIMED projektben, aminek szintén a szerzői voltunk, nem volt kérdés, hogy folytassuk-e a további kivitelezésekben is :)
A kivitelezéssel elégedett vagyok, a nagyobb belépési költségeket sem sajnálom, mivel ez a belsőépítészeti megoldás az egész teret magasabb, időtálló szintre emeli, és a beköltözés után két évvel is csodáljuk funkcionalitását és hibátlanságát.”

Hasonló megvalósítások