Padlásfeljáró lépcsők méretre

A padlásfeljáró lépcsők gyártása terén megszerzett több mint húszéves tapasztalat megmutatkozik a JAP FUTURE termékek minőségében és igényes kidolgozásában. Nem elégszünk meg az átlagossal, ügyfeleinknek a legjobbat szeretnénk nyújtani.

Saját stabil gyártói hátterünk lehetővé teszi testreszabott padlásfeljáró lépcsők készítését az ügyfelek egyéni igényei alapján. Nem függünk másoktól, modern, rendkívül hatékony és megbízható géppark áll rendelkezésünkre, amely képes pontosan teljesíteni a megrendelést. Nem állunk egy helyben, a legmodernebb technológiákat és módszereket használjuk termékeink maximális minősége érdekében.

Felkészült és magasan képzett szakembereink vannak, akik készségeikkel és tudásukkal egyedülállóak a piacon. Mindig arra törekszünk, hogy mindenkinek hatékony megoldást találjunk. Minden megrendelésről konzultálunk, és igyekszünk megtalálni a legalkalmasabb megoldást. Olyan csapatot alkotunk, amely mindig kész a tanácsadásra.

Az atipikus méretek vagy külső sem jelent számunkra akadályt. Gyártunk atipikus méreteket (a tokszerkezet mérete, a létra hossza, a lépcsőfokok száma), kínálunk egyedi tulajdonságokkal rendelkező lépcsőket (hőszigetelés, tűzállóság), és teljesítünk további, egyéni igényeket is a térbeli, pénzügyi és esztétikai preferenciáknak megfelelően.

Kínálunk lépcsőváltozatokat alacsony energiafelhasználású és passzív házak számára is. A padlásfeljáró lépcsők elhelyezhetők függőleges falba vagy a mennyezetbe is, a hely lehetőségeitől függően. A preferenciáktól függően kínálunk lépcsőket olyan speciális tulajdonságokkal is, mint a hőszigetelés, a tűzállóság vagy a kettő kombinációja. Atipikus méretű lépcsőket is készítünk. A tetőtéri lépcsők legkisebb változata egy 700 x 500 mm-es beépítési nyílásba is befér, ez a LUSSO típusú padlásfeljáró lépcsőkre vonatkozik.

Ami a megjelenést illeti, a padlásfeljáró lépcsők fedele a látható oldalról egyszerű fehér színű, hogy beleolvadjon a belső térbe. Ez a fedél azonban ízlés szerint bármilyen színnel testre szabható. Időtálló megjelenésű termékekre törekszünk, amelyek beolvadnak a környezetükbe, és nem zavarják szükségtelenül a helyiség egységes jellegét.

Érdeklődik a termék iránt?

Érdeklődjön kötelezettség nélkül

Testre szabott ajánlat.
Három napon belül megtudja az árat.


Visszahívjuk