Kontra-ajtókeret

Latente

A Latente kontra-ajtókeret egy vakolószer, amely meghatározza az építési nyílást, és lehetővé teszi a Latente tokborításos keret beépítését, amelynek atipikus vastagsága 15 mm

A termékről

Úgynevezett kontra-ajtókereteket gyártunk. Ez egy olyan ajtókeret, amely lehetővé teszi a fa tokborítás besüllyesztését a fal szintjébe. A fa tokborítást az ajtó gyártója szállítja. Az ajtó körüli átjárót az ajtókeret határolja, amely egy síkban van a fallal. A kontra-ajtókeret 22 mm vastag OSB lapból és nyers alumínium profilból készül. A Latente ajtókeret az ajtó látható, illeszkedő oldalról maga felé és elfelé történő nyitására szolgál.

A kontra-ajtókeret falc nélküli ajtókhoz készült, melyek teljes vastagsága 40 mm. Alapkivitelben a Latente kontra-ajtókeretbe 50 mm-es tokborítást használnak, 12 mm-es falccal és 2,5 mm-es árnyékhoronnyal. Ez az ajtókeret gipszkarton és falazott válaszfalakhoz egyaránt használható, és legfeljebb 2 700 mm magasságig gyártjuk. A szélességét különféle átjárókhoz igazítjuk, az ügyfél igényei szerint. Egy- és kétszárnyas ajtókhoz az ajtókeretet szétszerelt állapotban szállítjuk az ügyfeleknek, és beszerelés előtt össze kell állítani. A Latente kontra-ajtókeretre 5 év garancia van.

Érdeklődik a termék iránt?

Érdeklődjön kötelezettség nélkül

Testre szabott ajánlat.
Három napon belül megtudja az árat.


Visszahívjuk

Műszaki információk

Normál átjáró szélességa Sapeli és más cégek ajtószárnyai szokásos méretei szerint
Normál átjáró magassága Sapeli és más cégek ajtószárnyai szokásos méretei szerint
Egyedi átjáró magasság1 975 - 2 700 mm
A befejezett válaszfal minimális vastagsága100 mm

Anyagok

  • nyers alumínium profil, 22 mm vastag OSB lemez

Milyen ajtót használjunk az ajtókeretbe

  • csak fa a Sapeli cégtől és más gyártóktól