Hőszigetelt tetőtéri lépcsők

Termékeink között hatékony megoldásokat talál a tetőtérbe való feljutásra. Egyebek mellett szerepel a kínálatban a Lusso ZP hőszigetelt tetőtéri lépcső is, amely a legigényesebb ügyfelek elvárásainak is megfelel.

Ergonomikus, praktikus, tanúsított

A tetőtérbe való feljutáskor elvárás a megfelelő kényelem, a lépcső gyors és könnyű kezelése és a termék hosszú élettartama. A termékek fejlesztése során elsősorban a biztonságot tartottuk szem előtt. A JAP FUTURE tetőtéri lépcsői teljesítik mindezeket a követelményeket.

Valamennyi termékünkhöz hasonlóan a hőszigetelt padlásfeljáró lépcsők és azok anyagai is átmentek a minőségi teszteken és megszerezték a szükséges tanúsítványokat. A padlásfeljáró lépcsők alacsony hőátbocsátási tényezője megfelel az alacsony energiafelhasználású és passzív házak szigorú követelményeinek, ahol elvárás a hőveszteség minimalizálása. Hőenergiát szeretne megtakarítani? Ez az ideális megoldás. Ezt a tetőtéri lépcsőt elsősorban olyan helyekre ajánljuk, ahol nagyobb hőmérséklet-különbség van a tetőtér/padlástér és a fűtött lakóhelyiségek között. A lépcső szigetelő tulajdonságai hatékonyan képesek elválasztani egymástól a ház fűtött és fűtetlen részeit.

Bízzon a JAP cseh gyártásában, amely 20 éves múltra tekint vissza a modern tetőtéri lépcsők szállításában több ezer ügyfél számára Csehország-szerte. Támaszkodjon tanácsadó csapatunkra, akik segítenek Önnek a projektben és bármilyen atipikus megoldás tervezésében is. Bízza rá magát a JAP gyorsan elérhető szolgáltatásaira.

 

Hogyan is néz ki az a bizonyos szendvicsfedél, amely a hőszigetelést biztosítja? A szigetelőanyagokkal kitöltött fa keret horganyzott lemezzel van bevonva, a mennyezeti rész fehérre van festve és védőfóliával van bevonva. Az eredmény egy minimalista külső, felesleges kiemelkedések és zavaró elemek nélkül. Tökéletesen illeszkedik a belső térbe, és nem zavarja annak egységes jellegét.

Érdeklődik a termék iránt?

Érdeklődjön kötelezettség nélkül

Testre szabott ajánlat.
Három napon belül megtudja az árat.


Visszahívjuk