Hogyan válasszunk lépcsőt?

Kínálatunkban egyedi beltéri és kültéri lépcsők is megtalálhatók. Ezeknek nem csupán praktikus funkciójuk lehet, hanem otthona stílusát kiemelő elemek is lehetnek.

Minimalista stílusú oldalfalas lépcsők

Kínálunk tisztán minimalista stílusú lépcsőket, amelyek nagyon könnyed benyomást keltenek a belső vagy külső térben. Nem zavarják meg a lakás harmóniáját, a letisztult vonalakat és az egységes jelleget, amire törekszik. Tökéletesen beleolvadnak a környezetükbe. Nem kerülte el a figyelmünket a minimalista trend, ezért gyártunk olyan lépcsőket, amelyek megfelelnek a modern társadalom elvárásainak.  

Ezeknél a lépcsőknél értékelni fogja az időtlen dizájnt, amely soha nem megy ki a divatból, és a minőségnek köszönhetően a fenntarthatóságot is. Most és a jövőben is örömet fognak Önnek szerezni. Prémium minőségű, rendkívül ellenálló anyagokkal dolgozunk. Magától értetődőek a terhelési vizsgálatok, amelyek során gondosan teszteljük termékeink problémamentes működését. Minden általunk használt anyag tanúsítvánnyal rendelkezik.

A precíz munka jó példája az Opera oldalfalas lépcső. A fénysugár pontosságával és élességével rögzítjük ezt a lépcsőtípust a falba. Az összhatás lélegzetelállító. Könnyedségével és légiességével olyan benyomást kelt, mintha csak szabadon lebegne a térben. Ez a hatás a látható rögzítőelemek hiányának köszönhető. Semmi felesleges elem és kiemelkedés, amelyek zavarnák a lakás minimalista hangulatát.

Oldalfalas lépcsőket kültérbe is gyártunk. A JAP lépcsők úgy készülnek, hogy gond nélkül ellenálljanak a külső körülményeknek. Lépcsőink az időjárástól függetlenül tökéletesen ellátják feladatukat. Garantáljuk a hosszú élettartamot és különösen a biztonságot. A kültéri lépcsők esetén is választhat olyan anyagok közül, mint a fa, a fém vagy az üveg.

Ennek a lépcsőtípusnak tökéletes kiegészítője a keret nélküli üvegkorlát. Az üveg nagyon hálás anyag, ha a lakás berendezéséről vagy felújításáról van szó. Optikailag nagyítja a teret, és mivel beengedi a természetes fényt, meg is világítja. Ezért elsősorban kis terekbe alkalmas, ahol ez a hatás különösen kívánatos. A JAP FUTURE valamennyi beltéri üveg eleme edzett üvegből készül. Az edzett üveg rendkívül ellenálló. Információk szerint akár 5-ször ellenállóbb az oldalsó ütésekkel szemben, mint az edzetlen üveg. A sérülés miatti aggodalmakat tehát elfelejtheti.

Csigalépcsők a helytakarékossághoz

Kínálatunkban többféle csigalépcső-típus közül választhat, amelyek különösen a kisebb helyiségekben népszerűek a helytakarékosság miatt. Nem csak nagyon praktikusak, de remek dizájnelemként is szolgálhatnak. Ezeknek a lépcsőknek az alapja egy központi oszlop, amely az egész lépcsőt uralja, és az alapvető teherhordó elemet képezi. Segítségével van a lépcső a padlóba rögzítve.

Kül- és beltérbe való változatokat egyaránt kínálunk. Szerkezetük lehet teljesen fából, teljesen fémből, vagy az anyagok kombinációjából.

Az egyik változat a Shell kombinált lépcső, amelynek jellemzője a kerek alaprajz. Egy elegáns csigalépcsőt alkottunk meg. Az eredmény egy rafináltan csavarodó központi oszlop, félhold alakba kivágott lépcsőfokokkal. Elsősorban beltérbe való. Nem kell, hogy a lépcső unalmas legyen - stílusos dizájnkiegészítő is válhat belőle. Ráadásul többféle dekor közül választhat, hogy illeszkedjen az enteriőrbe.  

Élvezze a luxust a TANGO kombinált beltéri csigalépcsővel. Az egyes lépcsőfokok egy extravagáns kettős csavarvonal formájú központi oszlop körül forognak, mely masszív tölgyfából készült. Ugyanezt az anyagot használtuk a lépcsőfokokhoz és a finom rozsdamentes korlát fogantyújához is. Az eredmény lenyűgöző! Nemcsak megőrzi a belső tér tisztaságát és minimalista stílusát, de egyúttal képzeletbeli ékköve is lesz. Egyedülálló, stílusos, ugyanakkor egyszerű.

Imádja a természetes anyagokat a lakásban? Esküszik a minőségi tömörfára? Megértjük ezt a szenvedélyét. A fa és a fém kombinációja egy leheletnyi természetet hoz az otthonába, ugyanakkor a lépcső tisztán minimalista stílusú marad. Ellenálló, biztonságos (csúszásgátló felülettel ellátott) és a hosszú élettartamot garantáló kiváló minőségű lépcsők – ezek a JAP lépcsők!

Elegáns lebegő lépcsők

Termékeink közé tartozik a WING kombinált lebegő lépcső, az EFEKT beltéri lebegő lépcső acél lépcsősorral, vagy akár a HARMONY lépcső. A lebegő lépcső jellegzetessége a felesleges és nehézkes konstrukció hiánya. Elegáns megjelenését és a luxus érintését imádni fogja.

Az egyes lépcsőfokok közvetlenül a falba vannak rögzítve. Ennek a rafinált konstrukciónak köszönhetően olyan érzést keltenek, mintha lebegnének a térben. A végső megjelenés számos formát ölthet. A hagyományosabb, klasszikus fa kivitelű változatoktól az extravagánsabbakig, a konkrét anyagválasztás és színkombináció függvényében. Nagyon ötletesen néz ki például az acél vagy az üveg fával kombinálva. Ezek alapján az eredmény lehet nagyon finom, szinte feltűnésmentes, vagy éppen ellenkezőleg: a lépcső a helyiség domináns elemévé válhat. Csupán attól függ, milyen hatást szeretne elérni.

Kiváló minőségű szegmentált lépcsők

További lehetőség a külön részekből, ún. szegmensekből összeállított lépcsők. A helyiség és az ügyfél igényeinek megfelelő tervezési lehetőségek4et kínálunk. A leggyakoribb változatok az „I”, „U” vagy „L” alakú lépcsők. Szakembereink mindig megkeresik a hatékony megoldást mindenki számára.

Különböző típusú, kanyarodású és fokméretű lépcsőket készítünk. Lépcsőinket elláthatjuk különböző felületkezeléssel is (lakkozott, vagy klasszikus nyers), hogy a járás rajtuk biztonságos és a lehető legkényelmesebb legyen. A legkülönbözőbb kiegészítőket kínáljuk, mint pl. csúszásgátló csíkokat, világítást, és természetesen korlátot is. 

A JAP GO szegmentált lépcső a homloklapok hiánya miatt könnyed benyomást kelt. Mértékletességre, minimalizmusra és egyszerű szépségre vágyik? Ez egy remek választás, amely tömörfa lépcsőlapokkal kombinálva az enteriőr büszkesége lesz.

A szegmentált lépcső általában a belső tér hangsúlyosabb eleme. Ne érje be az átlagossal. Törekedjen a maximális minőségre és az időtálló dizájnra. Nagy súlyt fektetünk termékeink minőségére és hosszú élettartamára. Ezért lépcsőink járófelületeit keményfából készítjük. Mindegyik lépcsőtípusnál igény szerint választhat bükk, tölgy, juhar vagy kőris közül.

Ne féljen az anyagok kombinálásától

A JAP FUTURE műhelyéből kikerülő lépcsőkre a modern design jellemző, olyan mutatós anyagok formájában, mint a fa, a rozsdamentes acél vagy az üveg. Hangsúlyt fektetünk az anyagok minőségére és a kivitelezésre. Ezért áll az Önök rendelkezésére szakemberekből álló csapatunk, akik készek segíteni a választásban, megtalálni a megfelelő megoldást és sikeresen végigvinni a megbízást. Ne feledje, hogy nem mindig szükséges kisebb helyiségbe csigalépcsőt, nagyobba pedig robusztusabbat választani. Mindig a konkrét hely lehetőségei és a preferenciák a meghatározóak.

Lehetővé tesszük, hogy a JAP valamennyi terméke egymással kombinálható legyen. Nemcsak a forma, hanem az anyag és annak színe is meghatározza a lépcső végső megjelenését. JAP üveget vagy akár Grafosklo üveget is választhat lépcsőlapként vagy korlátként. Lépcsők esetében kétségkívül a fa és az üveg kombinációja az aktuális sláger. Az üvegkorlát olyan dizájnkiegészítő, amely átlátszóságának köszönhetően nem zavarja a belső tér tágas, világos jellegét.

Kiváló minőségű és hosszú élettartamú rozsdamentes acélkorlátokat kínálunk. Gyakorlatilag karbantartásmentesek. Nagyfokú ellenálló képességüknek köszönhetően beltérbe és kültérbe egyaránt alkalmasak. A számos kialakítási lehetőség lehetővé teszi, hogy saját elképzeléseinek megfelelő, modern korlátot hozzon létre. A rozsdamentes acél kitöltések közé helyezhető víztiszta, homokfúvott, színezett vagy Grafosklo üveg. De kötél vagy oszlopos kitöltést is választhat.

Érdeklődik a termék iránt?

Érdeklődjön kötelezettség nélkül

Testre szabott ajánlat.
Három napon belül megtudja az árat.


Visszahívjuk