Efekta falburkolatok

Efekta falburkolat

Az Efekta dizájnos burkolati rendszer falburkolatként vagy funkcionális függesztőrendszerként is használható, különféle kiegészítők lehetőségével

A termékről

Az alapvető építőelemek alumíniumprofilokból és összekötő elemekből álló, méretre szabott lécek, amelyek együttesen rácsot képeznek a burkolólapok és kiegészítő felszerelések rögzítésére. Az EFEKTA burkolati rendszerrel így egy vonalba kerül a falburkolat a rejtett Efekta ajtókeretbe helyezett nyílóajtó-szárnnyal. A burkolati rendszer teljes vastagsága, beleértve a burkolólapot is, 40,2 mm.

A burkolóanyagok köre nagyon széles, és ki tudja elégíteni azokat az ügyfeleket, akik gazdaságos és egyben hatékony megoldást keresnek, de az igényes felhasználókat is, akik kedvelik a fényűző anyagokat és kivitelezéseket. Az anyagok választhatók lakkozott üvegből, laminált anyagokból, természetes furnérokból, fémlaminátumokból, akrilfóliákból vagy tükrökből. Burkolatként lehetőség van mágneses tábla választására is, amelyet nemcsak a gyermekek fognak értékelni a gyerekszobában, óvodákban, iskolákban vagy a gyereksarokban.

Az Efekta otthonokban, irodákban és üzletekben használható, főleg sokoldalúságának és a többfunkciós kiegészítők széles választékának köszönhetően.

Érdeklődik a termék iránt?

Érdeklődjön kötelezettség nélkül

Testre szabott ajánlat.
Három napon belül megtudja az árat.


Visszahívjuk

Montážní návody

Anyagok

  • eloxált alumínium

Lakkozás

  • a RAL, K7, NCS és CREATIVE METALLIC színskálák alapján lakkozunk