Dizájnos ajtók

Az ajtók a belső tér fontos elmei, amelyekkel szemben magasak az elvárások. Azt akarjuk, hogy legyenek jó minőségűek, ellenállók, biztonságosak, megbízhatók, ugyanakkor tökéletesen illeszkedjenek az enteriőr stílusához. A JAP dizájnos ajtói pedig megfelelnek ezeknek a kritériumoknak.

Minőségi, hosszú élettartamú JAP ajtók

Termékeinket a célszerűség, a megbízhatóság és a precíz kivitelezés jellemzi. Az eredmény: gondos kézműves kivitelezésű és kifinomult műszaki megoldású termékek. Csúcsminőségű szakemberek állnak rendelkezésünkre, akik készségeikkel és tudásukkal egyedülállóak a piacon.

Termékeink minősége fontos számunkra, ezért kizárólag prémium minőségű anyagokkal dolgozunk. Legyen szó akár keményfáról, akár minőségi üvegről. Minden beltéri üveg elemet edzett üvegből készítünk, amely akár ötször ellenállóbb az oldalsó ütésekkel szemben, mint az edzetlen üveg. Ezek a tulajdonságok nemcsak a hosszú élettartamot, de mindenekelőtt a biztonságot garantálják. 

A biztonság, a funkcionalitás és a tartósság a legfontosabb számunkra, ezért minden terméket alaposan tesztelünk. Például a tolóajtó rendszerek problémamentes működését is megvizsgáltuk. A vizsgálatok akár 200 000 eltolást számolnak, ami kb. 27 évi használatnak felel meg. A legnépszerűbb Master ajtóink is sikeresen megfeleltek valamennyi elvégzett teszten, így a terhelési vizsgálaton (függőleges terheléssel, statikus csavarással és ütéssel szembeni ellenállás), a hangszigetelési vizsgálaton és a ciklikus vizsgálaton, amikor a Master ajtó probléma nélkül helytállt az ajtószárny 200 ezer nyitási és zárási ciklusán.

A világ lakberendezési trendjei által ihletett minimalista stílus

A JAP FUTURE termékei kidolgozás és formatervezés tekintetében összehasonlíthatóak a külföldi versenytársakkal. Minőségük világszínvonalú. Nem elégszünk meg az átlagossal, büszkén tartjuk vezető helyünket a cseh piacon a belsőépítészeti megoldások területén.

Gondolunk a jövőre, ezért nem állunk egy helyben. Olyan termékeket akarunk forgalmazni, amelyek megfelelnek a mai modern társadalom igényeinek. Ez a magyarázat arra is, hogy miért követjük a minimalista belsőépítészet trendjét, amely jelenleg világszerte a dizájn csúcsát jelenti. 

Olyan termékek létrehozására törekszünk, amelyeket most és a jövőben is értékelni fog. Ez azt jelenti, hogy semmi értelmetlen divathóbort, ami már a jövő hónapban kimegy a divatból. Semmi felesleges, zavaró kiemelkedés és elem, amelyek megzavarnák a belső tér tiszta vonalait. A minimalizmus jelszava: A szépség az egyszerűségben van. Egy minimalistán berendezett enteriőrben nem vesszük körül magunkat felesleges dolgokkal, a lényeg a mértékletesség és a szellősség. Kevesebb, de minőségi és hosszú élettartamú tárgy.

Elköteleztük magunkat, hogy ügyfeleinknek fenntartható termékeket biztosítunk, amelyek a legmagasabb igényeket is kielégítik. Az eredmény egyenes és precíz vonalvezetés, egyszerű formák és tágasság. A belső tér egyes elemeinek illeszkedniük kell egymáshoz. A JAP termékeinek mindezen tulajdonságai garantálják az otthon nyugodt és kiegyensúlyozott összhatását. Célunk, hogy nekünk köszönhetően kellemesen érezze magát.

Stílusos dizájn minden belső térbe

Valamennyi JAP ajtó készülhet nyíló- és v tolóajtó változatban is. A tolóajtó különösen ott ideális megoldás, ahol takarékoskodni szeretne a hellyel, és nem akarja, hogy az ajtószárny belógjon a térbe. Sikerült egy olyan funkcionális rendszert létrehoznunk, amely egyúttal jól átgondolt tervezésű. Különösen kis alapterületű lakásban fogja értékelni, mégpedig például a fürdőszobában, a gardróbban, vagy szobák elválasztásakor. Tekintettel arra, hogy termékeink kapcsolódnak egymáshoz, választhat ugyanolyan dizájnú nyíló- és tolóajtót. Így az egész belső térben egymáshoz hangolhatja az ajtókat.

A JAP dizájnos ajtók választása során szinte korlátlan dizájnlehetőségek állnak rendelkezésére. Kínálunk világosabb és sötétebb dekorokat is, mégpedig különböző színárnyalatokban. Ha szeretné vizuálisan megnövelni a teret, inkább világosabb ajtó választását javasoljuk. A világos színek feldobják és vizuálisan szellősebbé teszik a szobát.

Kis helyiségekben maximális hatást keret nélkül üvegajtó választásával érhet el. Nincs többé szűkös érzés, az eredmény egy letisztult és minimalista környezet. Az üvegajtóknak elegáns és modern megjelenést kölcsönöz az alumínium keret. Időtlen és természetes hatásuk miatt a minimalista stílus nagyon kedveli a fémeket. Természetesen nem mindig kívánatos, hogy az ajtó teljesen átlátszó legyen. Ilyen esetben az üveg nem átlátszó változatait ajánljuk. Az ilyen ajtó tökéletesen alkalmas irodákba egy képzeletbeli „open space” létrehozásához, vagy például elválaszthatja egymástól a nappalit és a konyhát. 

Nagyobb terekbe a sötétebb dizájnú ajtók is tökéletesen illeszkednek. Master ajtóinkhoz például sokféle burkolat választható. A dizájnlehetőségek szinte korlátlanok.

Az ajtók és az enteriőr összehangolása esetén figyelhet az úgynevezett altónusokra. 3-féle altónust különböztetünk meg: hideg, semleges és meleg. A hideg altónusba tartozó színeket a kékestől a lilásig terjedő árnyalat jellemzi. Egyes rózsaszínes árnyalatú fafajtákat is ide sorolunk. Ezekhez a színekhez tökéletesen illenek az ezüstös fém kiegészítők, amelyek szintén hűvös hatást keltenek. A hideg altónusú dekorok jó példája a népszerű sonoma tölgy.

Ezzel szemben a melegebb altónusú dekorok a narancssárgától a pirosig terjedő árnyalatokat tartalmaznak. Remekül illenek hozzájuk az aranyszínű kiegészítők. Az ilyen altónus a melegség és otthonosság hangulatát kelti. A meleg altónusú dekorok példája a cseresznye.

A semleges altónus ezen típusok között helyezkedik el. Ezeket a színváltozatokat egyik csoportba sem tudjuk besorolni. Teljesen univerzálisak. Így gyakran előfordul, hogy egy belső térben semleges altónusú színeket hideg vagy éppen meleg árnyalatokkal kombinálnak. Nem tud dönteni? Az Ideanet ajtó kompromisszumos megoldás lehet. Itt egy hideg, szürke színű alumínium keret és az ajtópanel két réteg üvege közé laminált arany fémháló kombinációjáról van szó.

JAP ajtók széles választékát kínáljuk

Termékkínálatunkban megtalálhatók a prémium kategóriás Master, Sting és Idea ajtók. Ahogy már említettük, ügyfeleink nagyon kedvelik ezeket az ajtókat, mivel a konkrét dizájn kiválasztásakor sokféle lehetőség áll a rendelkezésükre. Felületük burkolata igazán változatos lehet. Az ajtón lehet üveg (festett üveg bármilyen RAL színben, festett üveg homokfúvással vagy Grafosklo), MDF-lap, furnér, vagy ezen anyagok kombinációja, amelyek vízszintesen és függőlegesen is tetszőlegesen kombinálhatók. Ezenkívül az ajtószett atipikus magasságban (a padlótól a mennyezetig) is elkészíthető. Ráadásul ez az első szigetelő üvegajtó! Az ajtószárny szigetelő tulajdonságait a belsejét kitöltő extrudált polisztirol biztosítja.

Kisebb terekbe tökéletesen illenek az elegáns és minimalista megjelenésű üvegajtók. Nem szereti a túldíszítettséget? Úgy véli, hogy minél egyszerűbb, annál szebb? Ez az ideális megoldás. Ezeknek az elvárásoknak megfelel a Sting ajtó. A Sting ajtó alapja egy nagyon erős, eloxált alumínium profilból készült keret, amely üveggel van kitöltve. Itt is számos kitöltési variáció áll rendelkezésére. Az üveg lehet víztiszta, homokfúvott, gravírozott, savmart (satinato) tejüveg, színezett planibel, vagy a mi Grafosklo üvegünket is használhatja.

Ajtókínálatunk következő típusa az Idea ajtó. Az Idea az IDEA DOOR sorozat alapmodellje, amelyet az Idealine és az Ideanet ajtók követnek. Az Idea ajtó eloxált alumíniumból készült finom keret és edzett üveg kombinációjával nyűgöz le. Modern és hagyományos berendezésű enteriőrbe egyaránt tökéletesen illeszkedik. Ezt az ajtót nagyfokú stabilitás és ellenálló képesség jellemzi, köszönhetően az alumínium keretnek és az edzett üvegnek.

Az Idealine modell jellemzője az üveg vizuális felosztása finom függőleges vagy vízszintes alumínium profilokkal, különböző elrendezésekben. Az eredmény egy rendkívül egyedi változat, amelyet mindenki imádni fog, aki valami különlegesre vágyik. Az ajtó tagolása 6-féle változatban választható. Az ügyfél igényei és a gyártási lehetőségek szerint atipikusan módosítható. Ennél a típusnál is választhat, milyen üveget szeretne. Kínálatunkban szerepel víztiszta üveg, planibel színezett üveg, homokfúvott motívummal ellátott üveg vagy savmart (satinato) tejüveg. Éppen ezt a nem átlátszó üvegből készült változatot használhatja olyan terek elválasztására, ahol részlegesen intim környezetre van szükség (például a fürdőszoba és a hálószoba elhatárolása).

A JAP üvegajtók következő típusa az Ideanet ajtó. Egyediségét a két üveg közé laminált arany vagy ezüst fémháló adja. Attól függően, ahogy a belső fémháló visszaveri a fényt, az ajtó akár 3D holografikus hatást is kelt. Az eredmény igazán egyedi!

Egyedi megrendeléseket is elfogadunk

Saját gyártói hátterünknek köszönhetően az ügyfelek egyéni igényei szerinti speciális megbízásokat is el tudunk vállalni. Az atipikus helyek vagy atipikus méretek nem jelentenek számunkra akadályt. Mindig hatékony belsőépítészeti megoldásokra törekszünk. Szakemberekből álló csapatunk kész meghallgatni az igényeket, segíteni a választásban, megtalálni a megfelelő megoldást és sikeresen végigvinni a megbízást.

Érdeklődik a termék iránt?

Érdeklődjön kötelezettség nélkül

Testre szabott ajánlat.
Három napon belül megtudja az árat.


Visszahívjuk