A JAP FUTURE cég MASTER DOOR ajtói különösen azért örvendenek nagy népszerűségnek, mert az ajtószárnyra csaknem korlátlan burkolati lehetőség közül lehet választani. A többféle használható anyag mellett az egyes anyagok legkülönbözőbb kombinációit is kínáljuk, akár nyíló-, akár tolóajtókhoz.

Az ajtó választott felületéhez pedig az ajtó alumínium keretét is hozzá lehet igazítani. Ezt alapkivitelben eloxált alumínium felületi kivitellel szállítjuk. De be is festhető a RAL színskála bármilyen színére, hogy megjelenése illeszkedjen az enteriőr berendezéséhez. A masszív és minőségi alumíniumszerkezetnek köszönhetően az ajtó mindkét oldalán más-más szín- és anyagkombinációt választhat. Válasszon minden helyiségbe olyan dizájnt, amely kiemeli a szoba stílusát.

A MASTER DOOR ajtók nagyon népszerű burkolata az üveg. Az üvegelemek optikailag nagyítják a helyiséget és meg is világítják, mivel beengedik a természetes fényt. Ezért különösen kis alapterületű lakásokban kedveltek a nappali és a konyha vagy a hálószoba és a gardrób elválasztására. A klasszikus víztiszta üveg mellett a céltól függően más üvegváltozatokat is kínálunk.

Ahol nem átlátszó üvegre van szükség (például zuhanykabinoknál), használhat festett üveget bármilyen RAL színben vagy homokfúvással. A homokfúvással ellátott felület matt megjelenést kap. Homokfúvás egyaránt alkalmazható víztiszta, extra víztiszta, savmart vagy akár Grafosklo üvegre is. Lehetővé tesszük a JAP FUTURE termékek kölcsönös kombinációit is, ezért a MASTER DOOR ajtót egyedülálló termékünkkel, a Grafosklo üveggel is választhatja. Ez egy motívummal ellátott, rendkívül ellenálló üveg. A motívumok választéka tényleg óriási.

Másik lehetőség a MASTER DOOR ajtóra az MDF lap. Ebben az esetben is számos dizájnváltozat közül választhat. Az ajtóra kérhet bármilyen RAL színt. A penetrálásnak köszönhetően a lapra glettet vagy tapétát lehet felvinni. Válasszon ízlésének megfelelő tapétát, és hangolja össze az enteriőrt. Az eredmény egyedi és modern megjelenés!

Azt is lehetővé tesszük, hogy a MASTER DOOR ajtó anyagának furnért válasszon, ami szintén MDF-lapon található. A furnér konkrét dekorjának kiválasztása csakis Öntől és a helyiség berendezésétől függ.

Az egyes anyagok tetszőlegesen kombinálhatók egymással. Nagyon népszerűek a festett üveg és furnér kombinációi, valamint a különböző színű üvegek. A variációk választhatók vízszintes vagy függőleges síkban is. Az ajtó tisztán minimalista stílusú marad, de egy kissé különleges lesz.

A MASTER DOOR ajtók variációs lehetőségei határtalanok. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy ügyfeleink legigényesebb elképzeléseit is megvalósítsuk. Az eredmény hosszú élettartamú, precíz kidolgozású, stílusos minőségi ajtó testreszabott dizájnnal, egyéni igények szerint.

Érdeklődik a termék iránt?

Érdeklődjön kötelezettség nélkül

Testre szabott ajánlat.
Három napon belül megtudja az árat.


Visszahívjuk