A lehúzható padlásfeljáró lépcsők beszerelése 

A JAP FUTURE vállalat négy alapvető típusú padlásfeljáró lépcsőt gyárt. A lépcsőket teljesen összeszerelt állapotban küldjük el ügyfeleinknek, csak fel kell őket függeszteni a mennyezetbe vagy a függőleges falba.

A beszerelés előtt győződjön meg róla, hogy a padlásfeljáró lépcső felett elég magas hely van a kilépéshez. Ellenkező esetben nem lehetne teljesen biztonságosan kinyitni a felső fedelet. A lépcső fedelének legalább a magasságával egyenlő helyre van szüksége, hogy kényelmesen nyitható legyen. Egy átlagos magasságú felnőtt embernek fel kell tudnia állni a kijáratnál. Ezenkívül ellenőrizni kell, hogy a plafonban vagy a függőleges falban, ahová a padláslépcsőt felszerelik, nincsenek-e műszaki vezetékek (például elektromos, légkondicionáló, szellőző és hasonlók).

A beszerelés során vigyázni kell, hogy ne sérüljenek a mennyezet tartóelemei. Gipszkarton esetén még egy tartószerkezetet is ki kell alakítani.

Ügyelünk a maximális biztonságra a szállítás során, ezért termékeinket gondosan védőcsomagolásba csomagoljuk. A kicsomagolás után ellenőrizni kell, hogy a megrendelt modell került-e kiszállításra, valamint az egyes alkatrészeket és a szerelési útmutatót. A részletes szerelési útmutató cseh nyelven áll rendelkezésre.

Érdeklődik a termék iránt?

Érdeklődjön kötelezettség nélkül

Testre szabott ajánlat.
Három napon belül megtudja az árat.


Visszahívjuk