A JAP dizájn

A JAP FUTURE termékeit folyamatosan fejlesztjük és újítjuk, hogy megfeleljenek a modern társadalom elvárásainak. A cég alapítása óta már eltelt néhány év, de mi nem maradtunk egy helyben. Haladunk a korral, és követjük a legújabb lakberendezési trendeket.

Világszínvonalú termékeket kínálunk

A JAP FUTURE termékei formatervezés és minőség tekintetében összehasonlíthatóak a külföldi versenytársakkal. Így nem kell messzire utaznia álmai darabjáért! Nem elégszünk meg az átlagossal, a legjobbat szeretnénk nyújtani ügyfeleinknek. Ez a magyarázat arra is, hogy miért tartjuk vezető helyünket a cseh piacon a belsőépítészeti megoldások területén. Világszínvonalú, egyedi formatervezésű termékeket kínálunk!

A minimalizmusé a főszerep

Nem lehet nem észrevenni a belsőépítészetet uraló minimalista stílusirányzatot. A minimalizmus a formák egyszerűségére és a tiszta vonalakra helyezi a hangsúlyt. Egységes belső térre törekszik, zavaró kiemelkedések és egyéb felesleges elemek nélkül. Az eredmény egy harmonikus, a legapróbb részletekig összehangolt otthon. A szépség az egyszerűségben van. Ezt a filozófiát követjük a JAP FUTURE termékek előállítása során.

Időtlen dizájn, amit értékelni fog

Egy minimalista háztartás nem akar túlzsúfolt lenni, a mértékletességre törekszik, de minden darabjának megfelelő minőségűnek kell lennie. A minőség az, ami számít. A JAP FUTURE termékei hosszú éveken át hűségesen fognak szolgálni. És mi a legjobb? Soha nem mennek ki a divatból.

Nem szeretné már egy év múlva felújítani a lakását, mert a legújabb divathóbortok paraméterei szerint már nem lesz eléggé trendi? A JAP FUTURE termékeit úgy fejlesztették ki, hogy dizájnjuk időtálló legyen. Ezek a termékek most és a jövőben is örömet fognak Önnek szerezni.

Testreszabott dizájn, egyéni igények szerint

Valamennyi termékünk az ügyféllel folytatott alapos konzultáció után készül. Minden belső térbe hatékony megoldást keresünk, pénzügyi, térbeli és esztétikai szempontból egyaránt. Számos formatervezési lehetőséget kínálunk. A legigényesebb ügyfelek is megtalálják a számukra megfelelőt. Termékkínálatunk széles, és folyamatosan bővítjük. Ebben a pillanatban is egy sor újdonság előkészítése van folyamatban.

Nézzen körül a JAP dizájn bemutatótermében

Saját szemével győződhet meg a JAP FUTURE termékek kifinomult formatervezéséről és kiváló minőségéről. Az egyes termékeket saját maga is kipróbálhatja. Bemutatótermeinkben ügyfeleink megtekinthetik a legújabb európai lakberendezési stílusok által ihletett termékeket.